Ga naar de inhoud

Datastorms: It’s all about relations

  Het vastleggen van informatie is een vak apart. De gebruikersinterface doet het vaak niet vermoeden. De vergelijking met de achterkant van een borduurwerk spreekt misschien een non-it’er beter tot de verbeelding. De brei van relaties die noodzakelijk is om tot een kunstwerk te komen schuilt achter elke applicatie interface.

  De achterkant van een borduurwerk oogt standaard ongestructureerd en chaotisch. Datzelfde idee krijg je als je ziet hoe het netwerk in Datastorms eruit ziet. Om in de handwerktermen te blijven: geen touw aan vast te knopen.

  De voorkant staat in ongekend contrast met de achterkant: een gestructureerde gebruikersvriendelijke interface die het proces ondersteunt. Daarnaast zijn er de handige overzichten die elke mogelijke dwarsdoorsnede, die in het schema is vastgelegd, weergeeft. We zetten de semantische database in zijn kracht.

  Datastorms is een dynamische semantische oplossing die ingezet kan worden in elk denkbare omgeving. Bij data draait het namelijk altijd om relaties. Juist deze relaties zorgen voor meerwaarde van de data.

  Bij data draait het namelijk altijd om relaties

  Op dit moment werken we sjablonen uit die eenvoudig te implementeren zijn. Elk sjabloon ondersteund een proces. Interesse in een overzicht van de sjablonen of een klantspecifiek sjabloon? Neem contact op met Martijn (via 079 3020 000) voor nadere toelichting.