Ga naar de inhoud

Krachtige rapportages in Datastorms

  Wie schrijft die blijft, tegenwoordig is dat niet meer het geval. Tegenwoordig zegt een plaatje meer dan duizend woorden.

  Projectmanagers, leidinggevende en klanten: ze leven op van krachtige rapportages inclusief mooi opgemaakte dashboards in de vorm van diagrammen met allerlei vormen en kleuren. Rapportages en dashboards geven een krachtig overzicht van waar de kracht en innovatie voor het bedrijf liggen en hebben daar hun meerwaarde in gevonden.

  Voorbeeld van een in Datastorms gemaakte rapportage. Zonder gebruik van additionele software!

  Datastorms heeft een eenvoudige, maar wel super innovatieve rapportage module. Geen additionele software is nodig! Onze applicatie beschikt over een inline opbouw van documenten in HTML/CSS met de kracht van JavaScript.
  Met de mogelijkheid om de rapportages te exporteren naar PDF en/of HTML.

  Naast rapporteren aan anderen kunnen eenvoudige query’s op de database ook een indicatie geven of de opgeslagen data compleet is. De preview die ook in de inline rapportage module beschikbaar is geeft ook de startende rapportage maker een goed beeld van de output!