Ga naar de inhoud

PARTNERS

Datastorms Partners
We werken graag samen om steeds meer organisaties te helpen in datamanagement en digitalisering ambities. Binnen ons partner netwerk onderscheiden we een aantal partners.

Solution Partner

Heb jij een eigen idee dat je wil omzetten in een applicatie zodat je deze kunt promoten en verkopen bij jouw klanten? Gebruik onze features als bouwstenen voor jouw oplossing! Zodra je jouw idee hebt omgezet in een Datastorms applicatie kun je deze gaan hergebruiken of als basisversie gaan verkopen. Een dergelijke applicatie wordt ook wel een template of sjabloon genoemd. In tegenstelling tot andere partner programma’s zijn er bij ons geen kosten verbonden om Solution Partner te zijn. Als Solution Partner ontwikkel je samen met ons jouw eigen model. Wij zorgen voor een super stabiele applicatie tegen betaalbare kwaliteit en service.

Expert Partner

Wil je graag als zelfstandige aan de slag op projecten waar Datastorms gebruikt wordt? Of heeft jouw werkgever voor Datastorms gekozen? Volg dan de Datastorms Expert training en word gecertificeerd Expert Partner.

Integratie Partner

Ben jij actief in het beheren en integreren van applicaties om het beste te halen uit de API en workflow functionaliteit? Volg de Datastorms Integratie training en word gecertificeerd Integratie Partner!

Implementatie Partner

Wil jij als organisatie helpen bij het implementeren van datastorms bij jouw klanten?  Wordt Implementatie Partner! We organiseren speciale in-company trainingen om (een deel) van de organisatie kennis te laten maken met de werking van Datastorms. De medewerkers die succesvol deelnemen, kunnen namens uw organisatie aan de slag.

Betaalbare Kwaliteit en Service
Datastorms is veelal veel goedkoper dan de concurrentie. Dit komt omdat de softwarefundamenten al klaar staan. U hoeft alleen nog uw ideeën te bouwen met onze Datastorms bouwstenen. Hulp is altijd dichtbij. U kunt rekenen op snelle reactietijden – iets wat zeldzaam is bij andere ontwikkelaars.

Kosten voor Datastorms & Datastorms Affiliates
Wat kost Datastorms? Of: wat kost het Datastorms Affiliates programma? Die vraag krijgen wij vaak. En van het antwoord worden onze klanten helemaal blij: Niets meer dan de licentiekosten.

Start Vandaag Nog!
Wil je direct beginnen met het ontwikkelen van uw eigen softwareoplossingen? Met Datastorms kan dat snel en efficiënt.

Extra Diensten voor Uitgebreide Ondersteuning
Naast softwareontwikkeling bieden we ook:

  • E-commerce Ondersteuning: We creëren content voor LinkedIn-posts en mailings op basis van features en use cases.
  • Gebruiksanalyse: We analyseren hoe de door u verkochte oplossingen worden gebruikt, zodat u waardevolle gesprekken kunt voeren met uw klanten.
  • Projectmedewerkers: Voor bulkverwerking hebben wij de juiste mensen klaarstaan.
  • Specialisten: Ons team bevat experts voor het bouwen van geavanceerde rapportages en API-koppelingen voor integratie met andere pakketten.

Van Idee naar Succes met Datastorms
Zet jouw ideeën om in goud met Datastorms. We werken in maandelijkse sprints, waardoor innovatie continu is.

Ontdek wat Datastorms voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem contact op en zet vandaag nog de eerste stap naar software die echt werkt!