Skip to content

PermitPower – dé #1 app voor efficiënt vergunningenmanagement

PermitPower is de #1 app voor efficiënt vergunningenmanagement. Dit geavanceerde platform biedt een allesomvattende oplossing waarmee u gemakkelijk het hele proces van het aanvragen tot het verkrijgen van een vergunning van begin tot eind kunt volgen, beheren en controleren. Deze krachtige app zorgt voor een naadloze samenwerking tussen belanghebbenden en de bevoegde autoriteiten gedurende het hele proces. Geen tijd meer verspillen aan het handmatig bijhouden van Excellijstjes en papierwerk of zorgen maken over gemiste deadlines – met PermitPower heeft u al uw informatie onder controle, met een succesvol vergunningenproces als eindresultaat. Laten we beginnen!

Vergunningenregister

Vroegtijdig de benodigde vergunningen inzichtelijk maken en de vergunningenplanning maken: de gebruiker kan eenvoudig de benodigde vergunningen vastleggen in deze tool. Op basis van het vergunningstype en datum van uitvoering, rekent de tool de startdatum per vergunning uit én wordt duidelijk welke stukken er nodig zijn voor de aanvraag (indieningsvereisten). Alle basisinformatie hiervoor is standaard aanwezig in de PermitPower basistabellen. In het Vergunningenregister wordt realtime de status bijgehouden: de kleurcodering helpt om werkzaamheden te prioriteren. Met één druk op de knop genereert de tool een overzichtelijk vergunningenregister dat kan worden verstuurd naar de stakeholders. 

Contactmomenten: pro-actief en betrokken samenwerken

Tijdens een vergunningaanvraag is het absoluut noodzakelijk contact te houden met belanghebbenden en relevante autoriteiten. Om ervoor te zorgen dat u deze contacten en raadplegingen gemakkelijk kunt bijhouden, kunt u in deze tool de gegevens van de betrokken partijen toevoegen, inclusief eventuele acties die naar aanleiding van dat contact zijn ondernomen. Al deze informatie is zichtbaar op het dashboard voor een gemakkelijke follow-up.

Documenten

Alle documenten die tijdens dit proces worden uitgewisseld, kunnen eenvoudig opgeslagen worden. Koppel de documenten aan de desbetreffende vergunning en je hebt ze altijd binnen handbereik. Zo hoef je niets meer te zoeken en ben je altijd up-to-date met jouw gegevens!

Vergunningvoorwaarden

Zodra de vergunning is verkregen, kun je de vergunningvoorwaarden eenvoudig toevoegen in PermitPower. In de lijst met contactpersonen en organisaties staan ook diegenen die de voorwaarden moeten waarborgen en controleren. Daarnaast is het mogelijk om (bewijs)documenten te uploaden, zodat je aantoonbaar kan laten zien dat je aan alle vereisten voldoet.

Basisgegevens op orde, ook als de Omgevingswet er straks is

Ieder project starten met laatste stand van zaken rondom wet- en regelgeving. Deze basis is eenvoudig aan te passen als veranderingen zich voordoen. 

De tool bevat nu een register met veel voorkomende vergunningen, met daaraan gekoppeld de proceduretijd en benodigdheden per vergunning.
Bij de invoering van de Omgevingswet (Ow) zal deze tijdig geactualiseerd en uitgebreid worden.

Expertise

PermitPower is een samenwerking tussen vergunningenspecialist Mariette Zijderveld van Vergunningenkompas en softwarebedrijf Datastorms. De tool is speciaal ontwikkelt om in projecten het overzicht te bewaren over de benodigde vergunningen en het vergunningenproces te bewaken. PermitPower combineert de krachtige softwarestructuur van Datastorms met de specifieke kennis die Vergunningenkompas heeft. Mariette: “Deze app maakt het houden van overzicht over de benodigde vergunningen veel toegankelijker, transparanter en sneller. Ik ben ontzettend blij dat PermitPower is ontwikkeld op het betrouwbare platform Datastorms. De tijd van het bijhouden van vergunningen in een (platte) Excellijst is voorbij, want PermitPower biedt mij alles om “in control” te blijven en is wat mij betreft de #1 app waar iedere vergunningaanvrager op heeft gewacht.”

PermitPower ook voor jou!

Kom langs of maak digitaal kennis met PermitPower. Neem contact op met Vergunningenkompas (Mariette Zijderveld) of met de support afdeling van Datastorms voor meer informatie of een demo afspraak.