Ga naar de inhoud

Prijzen

Bij Datastorms nemen we u graag mee in de ons verhaal, onze visie en roadmap. Onze applicatie, de bouwstenen stellen we graag ter beschikking. Hieronder vindt u onze gedetailleerde prijslijst voor onze verschillende diensten en oplossingen. Zit uw variant er niet direct bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte-op-maat.

Wij streven ernaar om flexibele en schaalbare oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften. Bij elk van de aangeboden prijsmodellen hebben we een verhaal, use-case voor ogen. We lichten ze graag toe!

Ontdek Onze Implementatie- en Migratievoorstellen
Wij begrijpen dat overstappen naar een nieuw systeem een belangrijke beslissing is. Wij zijn ervan overtuigd dat de implementatie van Datastorms als vervanging van een ander systeem enorme voordelen met zich meebrengt. Onze implementatie- en migratievoorstellen zijn zorgvuldig ontwikkeld om deze overgang soepel en waardevol te maken. Wij nemen uw organisatie graag mee in deze transitie en ondersteunen zoveel als wenselijk is. Informeer naar onze consultancy en support tarieven als u behoefte hebt aan ondersteuning in dit traject.