Ga naar de inhoud

Features



Op deze pagina ontdek je hoe onze software jouw werkdag eenvoudiger maakt. Van onze intuïtieve PDF viewer tot een krachtig KanBan board en geavanceerde importfuncties—elke feature is ontworpen om jouw productiviteit te verhogen. Met duidelijke voorbeelden en praktijkverhalen laten we zien hoe deze tools je helpen om taken sneller en efficiënter af te ronden. En dat is nog maar het begin! Regelmatig voegen we nieuwe functies toe, gebaseerd op de laatste updates die we delen op LinkedIn. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties binnen ons platform. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden!

Kanban Board

Ons KanBan board maakt het eenvoudig om een overzicht van al je taken te creëren en te beheren. Voeg taken toe met een duidelijke titel, een gedetailleerde beschrijving, wijs een verantwoordelijke aan, en stel een deadline in. Zo hou je altijd het overzicht en weet iedereen precies wat er moet gebeuren en wanneer het klaar moet zijn. Efficiënt samenwerken was nog nooit zo eenvoudig!

PDF viewer

Met onze nieuwe PDF viewer kun je eenvoudig documenten bekijken én direct opmerkingen inzien die zijn toegevoegd. Dit maakt het nog makkelijker om samen te werken aan bestanden, zonder steeds heen en weer te hoeven schakelen tussen verschillende tools. Eén overzicht, meer duidelijkheid!