Ga naar de inhoud

Waarom zou je kiezen voor Datastorms?

  Een goede vraag! We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  โœ… Maatwerk of standaard sjabloon ๐Ÿš€
  Is er nog geen standaard software oplossing dat jouw proces ondersteund? Door het inrichten van een eigen maatwerk omgeving worden jouw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund.
  Een standaard sjabloon ondersteunt vaak al 80% van je proces en daarmee kun je al snel aan de slag.

  โœ… Samenwerken op een veilige manier ๐Ÿ”
  Werk je met twee of meer aan een project. Wil je ook graag externe toegang geven? Samenwerken in een software applicatie is dan een professionele en betrouwbaar alternatief voor een excelsheet of gedeelde drive.

  โœ… Structuur in data ๐Ÿ“ƒ
  Het werken met een sjabloon brengt met zich mee dat de gebruikers zich moeten houden aan een standaard format. De importfunctie helpt daarin optimaal mee. Dit zorgt voor structuur en uniformiteit waardoor de kwaliteit en de bruikbaarheid van de data vergroot wordt. 

  โœ… Flexibele rapportages ๐Ÿ“Š
  De geintegreerde rapportage tool zorgt ervoor dat de data ook efficiรซnt verwerkt kan worden in een export. Dit varieert van een data export tot het visualiseren van de data in een chart.

  ๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฑ ๐—ผ๐—ณ ๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด? ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธย ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ผ.