Ga naar de inhoud

Maak je eigen rapportage met gemak

    In de nieuwe release is de WordTemplater geïntegreerd in Datastorms, waardoor het nu nog eenvoudiger is om gepersonaliseerde rapportages te maken. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om op laagdrempelige mogelijkheid, niet alleen zakelijke documenten te genereren, maar ook persoonlijke boodschappen zoals verhuisberichten en kerstgroeten.

    Ontdek het nu op Datastorms! Dankzij de Wordtemplater is het nu een fluitje van een cent om gepersonaliseerde rapportages te maken. Geen ontwikkelaar is meer nodig voor bijvoorbeeld het uitsturen van een inkoopopdracht of een ander document met een persoonlijke touch.

    Het filmpje dat onze ontwikkelaars deelden met het team is nu online. Je ziet naast de wordtemplater nog meer functionaliteiten de revu passeren. Wil je het zelf uitproberen: vraag hier een demo aan.