Ga naar de inhoud

Updates

Vastgoed Informatie Systeem

  Vanaf nu beschikbaar in onze sjablonen bibliotheek: het Vastgoed Informatie Model (VIM).Naar aanleiding van ervaring met andere applicaties (waaronder Topdesk) kregen we het verzoek tot het ontwikkelen van een proof-of-concept. In samenwerking met de collega’s van Van Loenen is er… Lees verder »Vastgoed Informatie Systeem

  Shine met je data!

   Dat is waar wij voor gaan! Importeren met Datastorms zorgt ervoor dat je data direct op orde is. ❌ Dubbelingen ❌ Foutmeldingen die je niet snapt of over het hoofd ziet ❌ Verkeerde benamingen voor de selectie velden ❌ Aparte… Lees verder »Shine met je data!

   validation-pick-from-list

   Importeren zonder programmeren

    Gebruikersvriendelijke wizard om gegevens te importeren door de eindgebruiker binnen door de functioneel beheerder gestelde randvoorwaarden.

    Vanuit een andere applicatie eenvoudig een grote hoeveelheid gegevens importeren? Dat kan in Datastorms zonder te programmeren. Gebruik hiervoor de menu-gestuurde interface die standaard beschikbaar is. Je hebt hiervoor als gebruiker geen kennis van de onderliggende structuren nodig om gecontroleerd en juist snel grote hoeveelheden gegevens tot je beschikking te hebben.

    Importeren van gegevens doe je in drie overzichtelijke stappen.

    Lees verder »Importeren zonder programmeren