Ga naar de inhoud

Vastgoed Informatie Systeem

  Vanaf nu beschikbaar in onze sjablonen bibliotheek: het Vastgoed Informatie Model (VIM).
  Naar aanleiding van ervaring met andere applicaties (waaronder Topdesk) kregen we het verzoek tot het ontwikkelen van een proof-of-concept. In samenwerking met de collega’s van Van Loenen is er een dynamisch model neergezet dat eenvoudig aan te passen is naar de eigen wensen. De applicatie waarin je alle aspecten van vastgoed informatie eenvoudig en slim bij elkaar brengt.

  We krijgen een uitdaging mee: de gebruikerservaring moet beter zijn dan die van Topdesk. Op basis van een heus Programma van Eisen zijn we het ontwikkeltraject begonnen. Het resultaat staat klaar om getoond te worden aan vastgoedmanagers, beleid adviseurs ruimte ontwikkeling enzovoort.

  Vastgoed Informatie Model – schets

  Heb je uitdagingen op het gebied van het beheer van Vastgoed informatie? Zet een eerste stap door eerst al je basisinformatie op orde te krijgen.
  1. Objecten in kaart, inclusief alle eigenschappen (afmetingen, juridische aspecten etc).
  2. Gebruikers en contactpersonen: allemaal bij elkaar en gekoppeld aan de objecten inclusief hun contracten en demarcaties.
  3. Documenten structureren per type, versiebeheer en meta-tags toepassen.
  4. Samenwerken met interne en externe contactpersonen is mogelijk door de uitgebreide autorisatie (rollen en rechten) opties.
  5. Workflows inrichten om de samenwerken verder te bevorderen: automatisch een bericht krijgen als er een taak klaar staat.

  Ben jij opzoek naar een dergelijke applicatie om inzicht te verkrijgen een goede basis te hebben voor taken als energieprestatie metingen en kostprijsdekkende huur?
  Wij komen graag bij je langs om een demonstratie te geven. Bel voor een afspraak Beatrix van Loenen via 079 3020 000.